Samen maken we dromen waar...

xxxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met het Proyecto Colombia bouwt de Elfenschool mee aan een wereld van verbondenheid, waarin een veilige ruimte gecreëerd wordt voor de ontplooiïng van de unieke talenten van elk kind en we onze dromen kunnen waarmaken.

 

 

 

 

Wil jij de Elfenschool in Colombia steunen en mee investeren in stevige bouwstenen voor de toekomst, m.a.w. kinderen die geloven in hun eigen talenten en dromen?

Steun met een eenmalige of maandelijkse bijdrage

Je kan vzw Sterrencirkels steunen en het Elfenschoolproject Colombia mogelijk maken door een eenmalige bijdrage te storten of maandelijks een kleine bijdrage te leveren door middel van een bestendige opdracht op rekeningnummer 979-2483119-21 (IBAN: BE17 9792 4831 1921, BIC: ARSPBE22) op naam van VZW Sterrencirkels, Thaliastraat 71, 2600 Berchem, met de vermelding 'Elfenschool Colombia'.
Je wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten in Colombia via de nieuwsbrief! 
Van harte bedankt vanwege de Colombiaanse kinderen.
 

Werk samen met Elfenschool Colombia als 'kroonpartner duurzaam ondernemen'alt

Steun Elfenschool Colombia met een jaarlijkse bijdrage en je wordt, net als in een echt sprookje, gekroond met de diamanten, de kristallen, de zilveren of de bronzen kroon.

Met deze kroon bieden wij je een waaier aan publiciteitsmogelijkheden aan. Met je bijdrage investeer je in de toekomst van de kinderen en geef je blijk van duurzaam ondernemerschap. Daar mag je terecht trots op zijn en wij helpen je om dit bekend te maken.

>>> Lees meer...

RECYCA inzamelproject ten voordele van Elfenschool Colombia

Zamel oude GSM's, cartridges of ICT-materiaal in ten voordele van Elfenschool Colombia of deponeer je materiaal op één van onze inzameldagen. >>>Lees meer...

 

alt